onsdag 31. desember 2014

Godt nytt år!!

2014 har vært en heidundranes tur med utallige bølgedaler. Håp og sorg hånd i hånd. Et konstant jag etter pågangsmot og positive tanker. Vi har blitt testet sammen og hver for oss, og vi har blitt enda sterkere. Tålt mer. Grått mer.

Tårene fra forrige runde har stilnet, og vi ser igjen fremover. Vi trodde 2014 skulle bli året, men det ble det ikke. 2015 derimot, DET skal bli året! Året da alle prøvelser blir glemt, året vi kan glede oss over livet og kjærligheten til den lille babyen vi allerede elsker så høyt, men som ikke er her enda.

I kveld skal vi skåle for lykken i 2015, og jeg håper av hele mitt hjerte at den vil treffe oss alle!!

Godt nytt år! :) 

Ivf i 2015, da skal det bli en mirakelbaby.3 kommentarer:

 1. Godt nyttår! 2015 blir som sagt magisk og det blir ditt/deres (og mitt/vårt) år!! :)

  SvarSlett
 2. Takk for at du er så åpen, og velger å dele din historie. Det gir styrke og tro til mange av oss her ute. Vi har selv valgt å være åpne, og det kjennes befriende å fortelle om de tingene som gjør så vondt. Samtidig har jeg ikke fått evnen til å gjøre magi av det skrevne ord, slik som du. Så ingen blogg fra oss, men jeg finner stor trøst og støtte i å lese andres. Så igjen takk! Jeg er nesten daglig inne på din, tenker på deg og håper du har det fint.
  De beste ønsker og tanker fra Silje B.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gode ord, Silje. De varmer! Det er veldig rørende å vite at andre leser om og følger meg på veien, og enda mer at det er til hjelp og trøst for flere. Jeg får tårer i øynene av å vite at helt fremmede mennesker kan tenke på hverandre, heie på og støtte hverandre i en sorg og en kamp som dette.

   Håper dere har gode dager i denne kampen, og at målstreken er veldig nærme! :)

   Slett