onsdag 17. desember 2014

Mens vi venter på storken

Disney er jul for meg, og jeg tror jeg aldri vil bli for gammel til å glede meg over disse herlige filmene. Å krype inn i sofakroken med et deilig pledd, familien rundt meg og med masse snop på bordet for å nyte Disneys julekavalkade er liksom den endelige bekreftelse på at julen er her.

Det er noe veldig behagelig og ukomplisert ved disse filmene når de forteller at mirakler skjer hver eneste dag. Verden er et nydelig sted og man trenger ikke gjøre det vanskeligere enn det er. Stress ned, ta deg en bolle og følg drømmene dine! Det virker så enkelt og likefrem, og kanskje det er slik det burde være? Det blir litt som å se på livet med barneøyne igjen, å se mulighetene i stedet for hindringene og å glede seg over de små goder i stedet for å sørge over det som ikke er der.

ivf, storken, drømmer


Jeg er da spesielt glad i disse gamle filmene. De har en helt egen sjel, og jeg syntes det er så deilig med de "enkle" bildene som ikke er animert i alle retninger. Her er en liten favoritt om en annen dame som får besøk av storken:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar